Dec 30, 2011

BOTOLOGI SHOW CASE


Semakin hari semakin dekat 28hb Januari 2012. Ramai yg dah bersiap sedia dan tak sabar menanti tarikh ni, dengar ceritanya. Peh...teman pun dah rasa bahangnya, tak sabor nk tengok colections vintage bottle kawan2. Bukan tu saja, sign board dan lain2 collectibles pun ada. Yg dah confirmed nak participate pameran ni akan bawa koleksi terbaik, tak pernah tengok pun ada. Yang nak bukak car boot sale pun bersemangat nih.....yg syok nya nak masuk surat habaq. Baguih la committee botologi ni...teman respec hampa...Jom pakat semua turun kasi meriah ini pameran. 1 hari saja tau ! Rugi tak mai.....

1 comment:

  1. Ya, kawan2 semua, kita meriahkah! kita rancakkan!

    ReplyDelete