Oct 16, 2011

PAMERAN 50THN FILEM MELAYU

Acara pameran smlm berjalan lancar Tun Ahmad Sarji  sehari sebelum acara membatalkan kehadiran tetapi beberapa jam sebelum bermula, talifon teman untuk hadir.  Crew TV9 dan Astro Awani juga hadir. Kepada Crew Astro Awani, terdapat sedikit kekeliruan berkenaan aturcara. Pihak Ipoh Station memohon maaf di atas kekeliruan tersebut.

Kepada yg mengambil bahagian, Abg Hanif, Rubaidah (Kelab Kereta Mini), Dharma (Peugeot), Rozita (Jaguar), Jamil (Austin Haely), Eljis Ridzuan (transport utk Artis),  Rani dan Shukor yg  membuka meja jualan, rakan2 yg membantu Ah Ming, Che Mat, Megat, Nazri (electician) dll terimakasih banyak2. Tanpa anda usaha ini tidak akan berjaya.

Kepada rakan2 seangkatan, Mark Ooi, Ben Lee,  Rajen, Yusof, Ben Ariffin, Arianmizi(Bobo), Faizal, Mior, Cikgu Ramli dari Ipoh, Daud yang tak henti2 menyokong teman, photographer Ejump, sahabat2 isteri teman, Ita, June, Sally dan rakan2, terimakasih kerana menghadirkan diri dan memeriahkan majlis.

Kepada Artis jemputan, Tawil banyak membantu. Kuswadinata yg tidak pernah menolak jemputan, Seniwati Mariani Kismah dll yg hadir terimakasih di atas sokongan anda. Sesi karaoke anda memeriahkan majlis.

Semalam Astro Awani jam 10pm  menyiiarkan acara. Gambarr2 akan di upload pada hari Isnin sebab photographer belum bagi CD. Begitu juga slot berita Astro Awani akan diupload selepas mendapat CD juga.

Terimakasih juga kepada rakan-rakan yg jauh di Penang, Ipoh, Johor, melaka, kedah yg tidak dapat hadir tetapi mengirimkan ucapan tahniah, sokongan anda dihargai. Insyaalah jumpa lagi dilain acara.

No comments:

Post a Comment